Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Xtrendo: en samlingssida för klädbutiker

KläderEn sak som många alltid haft svårt med är att hitta bra och pålitliga klädbutiker. Och i och med internets intåg har ju också mycket av klädhandeln flyttat online, där det ofta är ännu svårare att veta vilken butik som är bra och vilken som är dålig, för man orkar ju inte läsa igenom tiotals sidor med olika företags leverans- och returvillkor. Man vill helst bara kunna klicka på de kläderna man vill ha och beställa, that's it, inget mer med det. Och slippa oroa sig för ifall något går fel.

Även om internetbutikerna blivit bättre och bättre och numera finns det nog knappast några direkt oseriösa aktörer (i alla fall bland de något större butikerna) på nätet i Sverige så kan det vara svårt att hitta de bästa butikerna, det är svårt att få en översikt över exakt vilka butiker som säljer vad, vilka som är bra och vilka som är mindre bra. Det är svårt att veta vilka butiker som har vad man vill ha, vilka som inte har det.

Det är här Xtrendo kommer in i bilden.

Xtrendo hjälper dig hitta passande klädbutiker

Xtrendo är en samlingssida för klädbutiker. Du kan smidigt sortera kläder efter behov och få aktuella priser hos aktuella nätbutiker, och det rör sig bara om kvalitetskontrollerade butiker som verkligen håller det som de lovar. Men inte nog med det - Xtrendo är en alldeles ypperlig sida om du är en av alla dem som föredrar att handla kläderna i en vanlig klädbutik, de har nämligen en sannerligen innovativ listfunktion där du väljer vilket/vilka märken som du är intresserad av, sedan väljer du vilka plagg du vill ha och i en vilken stad - och då får du direkt se vilka klädbutiker i din närhet säljer just det du vill ha!

Hur smidigt som helst och helt perfekt. Så ta gärna en titt på Xtrendo - en riktigt bra samlingssida för klädbutiker, såväl för sådana på nätet som för vanliga klädaffärer.

27 Jun 2014