Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Banderoller och vepor gör att du syns!

För er företagare har vi nu synat olika typer av reklamprodukter. Ett bra alternativ att använda istället för skyltar är så kallade banderoller eller vepor med eget tryck från Colourpicture. Banderoller och vepor består av stora stycken tyg där du kan trycka egen text eller egen logga på. Dessa kan du sedan använda inom många olika områden. De kan nyttjas om du vill göra reklam på ett bra sätt. Du kan även använda banderoller när du åker på mässor, events och utställningar. Om du vill synas stort så kan du satsa på en banderoll för fasadreklam.

Banderoll ute och inne

På Colourpicture.se kan du få beställa eget tryck på hålad mesh eller heltäckande PVC. Du kan välja banderoller och vepor i olika storlekar. Väljer du mesh, så släpps vinden genom på ett bra sätt och banderollen klarar därmed av att sitta utomhus utan att blåsa sönder. Med en vepa eller en banderoll kan du enkelt få ut just ditt budskap. Du kan välja egna tryck och du kan även få hjälp med design, färg, form och layout.

En banderoll kan användas till nästan vad som helst. Du bestämmer själv genom att välja vad det ska vara för text på och vart du väljer att sätta upp den. Om du väljer att använda en banderoll i rätt storlek på rätt plats får du mycket uppmärksamhet det leder i sin tur till bra reklam och ökat flöde av potentiella kunder eller besökare.

9 Feb 2016