Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Kontorsstädning i Stockholm – hitta bäst städfirma

Har du ett företag med kontor i Stockholmsområdet och letar efter en bra städfirma som håller rent och fräscht på din arbetsplats åt dig? Det finns mängder av städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholm av hög kvalitet. Vi går igenom vad som bör ingå när du väljer städtjänst och tipsar om städfirmor.

Städsystem – kontorsstädning i Stockholm

Har du ett större kontor i Stockholmsområdet kan du vända dig direkt till experter på området. Hos Städsystem AB får du kontorsstädning i Stockholm av en professionell städfirma med lång erfarenhet av stora kontorslokaler och företag. Städsystem specialiserar sig på större kontor, och deras kunder har lokaler på allt mellan 500–50 000 kvm.
Här får du ett personligt bemötande av ett städbolag med nöjda kunder, kollektivavtal och miljöcertifiering. Städsystem är ett av många bra städföretag som erbjuder kontorsstäd i Stockholm, och har varit verksamma sedan 1968.

Vad ingår i kontorsstädning?

Alla kontor ser olika ut, och har olika förutsättningar. När du väljer städfirma har du möjlighet att få en skräddarsydd lösning för er verksamhet och era behov. Kontakta flera bolag och jämför – vad ingår i grundpriset, och vilka tilläggstjänster finns? Kanske kan du slå två flugor i en smäll och få fönsterputs och golvvård av samma städfirma.
Grundutbudet för kontorsstäd varierar, men oftast ingår:

- Dammsugning av golv
- Putsning av speglar
- Damning av ytor och lampor
- Tömning av sopor
- Våttorkning av golv
- Rengöring av lister och element
- Rengöring av toalett och badrum
- Köksrengöring

Företagsstädning i Stockholm

Inte bara kontor behöver städas regelbundet. Varje lokal har sina unika förutsättningar, och företagsstädning på en skola, ett laboratorium eller en lagerlokal ser så klart helt annorlunda ut. Många verksamheter har högt ställda krav på hygien och miljö, och kräver städbolag som har detta i åtanke.
Hos ett städföretag som Städsystem AB får du företagsstäd i Stockholm oavsett typ av lokal, från trapphus och skolor, till industrilokaler och lager. Få en skräddarsydd lösning för ert företag, och låt en expert sköta städningen.

Miljömärkt städning

Många städbolag skyltar idag med att de arbetar miljövänligt, men det kan kännas tryggt med ett certifikat som garanterar att detta stämmer. Svanen är en pålitlig märkning som garanterar att städföretaget använder miljömärkta produkter och har utbildad personal. På deras hemsida hittar du Svanenmärkta städbolag, och mer om deras arbete.

15 Jan 2022