Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Elinstallationer i Uppsala

Bygger du nytt hus i Uppsalaområdet, renoverar ett gammalt eller ska du uppgradera elsystemet på jobbet? Då behöver du en bra elektriker i Uppsala. Det finns de som tror att man kan utföra elinstallationer i Uppsala på egen hand men det är fel. 

Man måste vara behörig elektriker för att få lov att göra förändringar på den befintliga elinstallationen eller för att bygga upp en ny. Om du har rätt kunskaper kan du däremot få lov att utföra jobbet själv, men sedan leja in någon som inspekterar och godkänner installationen såvida du själv inte har rätt behörighet. 

Hur länge ska man behöva vänta på elektriker?

Ett problem som många har med elektriker, och även andra hantverkare, är att det kan vara lång väntetid. Med elektrikeruppsala.se som är en del av Svenska Eljouren så slipper du det problemet och det är också därför vi mer än gärna rekommenderar dem. 

De har alltid luckor i sina scheman vilket gör att de kan ta på sig olika typer av elinstallationer i Uppsala med kort varsel. Du kan faktiskt få en behörig elektriker redan samma vecka som du kontaktar dem. 

Detta gäller både akuta elfel, som de också löser, samt planerade elinstallationer i Uppsala som annars kan ta upp till flera veckor (ibland månader) med andra elföretag. Be dem om en offert på det jobb du vill ha utfört så kommer de och tittar, eller så får du en offert direkt. Ett extra plus är att det pris de sagt gäller! Inga oväntade påslag i efterhand!

17 Dec 2021