Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Vill du underhålla eller uppnå en miljöcertifiering?

Miljökonsult i Malmö

Att erbjuda företag att bygga upp och underhålla ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 ä något som Eco Tech gjort sen 1986. För dem handlar det om ett engagemang och att lyssna på sina kunders behov och utvärdera, analysera och erbjuda lösningar för det moderna företaget.

Deras kunniga personal som håller hög service och kunskapsnivå. De är alltid professionella och grundliga och serverar lösningar som blir individuellt skräddarsydda för varje enskilt företag.Webbplatsen som är både lättnavigerad och lättförstådd hjälper dagligen kunderna i deras strävan efter att hålla hög standard och ett högt kunnande inom miljö.

Tack vare en väldigt hög kunskapsnivå, ansvarskännande personal och ett driv för att underlätta och leda vägen i den snåriga djungel av regler som dessa certifieringar medför kan många företag med varm hand lägga fokus på sina kärnverksamheter istället. Att bli miljöcertifierade är för många företag en självklarhet och en strävan man vill uppnå. Det svåra kommer till alla de regler som snabbt kan begrava de som blivit utsedda att ta hand om detta. Oftast personer med ett stort engagemang för miljön. Dock är det en uppsjö av regler och lagar som skall efterföljas för att uppnå en miljöcertifieringing.

Detta är Eco Tech väldigt bra på. De hjälper företagen att ta fram handlingsplaner, understödjer med tips och råd om vad som måste göras. För många företag skulle en certifiering utan en bra miljökonsult i Malmö vara omöjlig och utan Eco Tech skulle resan mot en certifiering sluta på ritningsbordet innan den ens hade börjat ta form. Så tveka inte att ta kontakt med Malmös bästa miljökonsult som även erbjuder lagbevakning.

4 Feb 2015