Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Vilken sida vill du hitta?

Ibland händer det att man vill hitta en viss typ av webbsida, man vill helt enkelt hitta sidan som man just för tillfället kanske har svårt för att hitta. Man kanske inte ens vet vad för sida man vill hitta, utan bara att man vill hitta någon typ av webbsida som man inte besökt förut. Hur ska man då göra för att hitta sidan?

Ett tips är att googla. O m du vet vad för typ av sida du söker kan du gott googla något relaterat sökord. Vill du hitta fiskeredskap är det bara att söka på fiskeredskap i Google, så får du säkert fram en rad bra resultat som hjälper dig hitta sidan om fiskeredskap.

Om du vill veta vad andra tycker om saker är Googles Bloggsök ett bra verktyg som hjälper dig hitta bloggar om intressanta ämnen. Du kan t.ex. skriva in fiskeredskap recension så hittar du garanterat bra bloggar som recenserar fiskeredskap.

Annars hjälper även artikelkataloger, bloggar och länksamlingar dig att hitta sidan. Det finns olika typer, vissa artikelarkiv är allmäninriktade och skriver om allt mellan himmel och jord, medan andra är lite mer nischade och skriver t.ex. kanske bara om högtalare eller mobiltelefoner. Hur som helst - det gäller bara att ge sig ut på nätet och söka så finner man mycket intressanta saker!

21 Mar 2012