Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Välj rätt tandläkare i Malmö

Vackra tänder efter ett besök hos tandläkareIdag så behöver man inte nöja sig med vilken tandläkarmottagning som helst. De tandläkare Malmö har är olika vad gäller allt från priser till inställning. Det är egentligen inte så svårt att välja rätt. Fokusera på det som är viktigt för dig och var medveten om den attityd som du bemöts av redan då du ringer för att boka en tid för ett första besök. Det är på detta vis som du finner tandläkaren som du sedan kan ha glädje av under många år för regelbundna kontroller och eventuellt större ingrepp som kräver riktigt bra tandvård.

Om du är rädd

Om du har så kallad tandläkarskräck så ska du verkligen inte skämmas för detta. Det är fullkomligt naturligt att uppleva rädsla inför det okända och när man sitter i en tandläkarstol så kan man minst sagt känna sig bortkommen och undra vad som egentligen pågår där i munhålan. Många gånger så räcker det med ett varsamt sätt där man känner sig respekterad för att rädslan ska försvinna, men ibland kan man behöva lite mer. Om du vet att du gärna struntar i att gå till tandläkaren för att du är rädd så ska du tala om detta då du ringer för att boka en tid. Då kommer du att få veta om den tandläkare i Malmö som du vänder dig till har erfarenhet av att arbeta med patienter som tycker att en enkel undersökning är obehaglig.

En andra åsikt

Ibland så kan det vara så att man får en åsikt från en tandläkare i Malmö men att man känner att det här kanske inte är hela sanningen. Faktum är att det inte är svart och vitt inom tandvården. Du kanske inte alls behöver en rotkanal och det kanske finns en typ av implantat som är bättre för dig. Gå till en annan tandläkare för att få en andra åsikt om dina tänder. Det här kan leda till att du sparar pengar och undviker den typ av tandläkarpraktiker som är alltför glada i att dra ut tänder.

Vänd dig till en jourtandläkare i Malmö

Att skölja med ammoniumklorid och tänka att det nog kommer att ordna sig med tandvärken är inte bara farligt och dumdristigt, det är rena rama vansinnet! Om du sitter en söndagsmorgon med ofattbar tandvärk så ska du veta att det går alldeles utmärkt att vända sig till en jourtandläkare Malmö har att erbjuda för att snabbt göra något åt saken. Du kanske får vänta några timmar på att få en tid men det är bra mycket bättre än att vänta några dagar.

För att komma i kontakt med en jourtandläkare Malmö har så kan man antingen ringa eller mejla. Det ska gå bra att få fatt i tandläkaren även på en lördag eller söndag men man ska inte räkna med att kunna få hjälp dygnet runt. För det mesta så är det bestämda telefontider som gäller och under dessa så kan man få en snabb tid för undersökning. Har man rysligt ont så är det bäst att ringa för snabbare svar eftersom email ibland inte prioriteras på samma sätt som telefonen. Så snart som du har en tid så blir det enklare att stå ut med smärtan i och med att du vet att du snart kommer att ta hand om den.

Då det behövs fler behandlingar

Akuta behandlingar är nog så viktiga, men visst är det så att många problem med tänderna inte har en omedelbar lösning som kommer att vara för evigt. Då du kommer till din jourtandläkare i Malmö så löser man först och främst det som är mest akut och sedan så tar man en titt på hur man ska få en mer varaktig lösning. För detta så bokar man in en tid då man kommer att diskutera möjligheter i lugn och ro eller slutföra den behandling som uppenbart blir den allra bästa för tandvärken, tandlossning, förlorad tand eller vad det nu är som man lider av.

För många Malmöbor så är det självklart att man går till tandläkaren även då man inte lider av värk eller andra problem medan andra tror att tandläkarens roll är att lösa kriser då de uppstår. Hos Denteam ABs kliniker så får man hjälp oavsett om man mest vill göra rent och förebygga problem eller om man inte längre kan äta normalt för att tänderna håller på att falla ur munnen. Det här är en tandläkare Malmö kan erbjuda på två olika adresser och där man är mån om att servicen ska vara den allra bästa till priser som är lägre än vad som annars ofta är fallet.

Tandläkare för friska tänder

De som har friska tänder behöver tandläkaren mer än vad man kan tro. Den som är smart och går till Denteam innan det gör ont i tandkött och tänder behöver kanske aldrig fundera på något mer avancerat än en mindre lagning då och då. Det är nämligen så att regelbundna besök hos en tandläkare i Malmö leder till att man är bättre uppmärksam om sin munhälsa och att man borstar och gör rent så som man ska. Därför bör du kontakta Denteam redan idag trots att du inte har ont eller tycker att dina tänder börjar se fula ut. Det här kan vara det som till sist sparar dig både pengar och värk.

Det finns förstås många som redan har fått konstaterat att tandlossningen är igång och att det kommer att krävas genomgående kirurgiska ingrepp om man ska få en normal rad med tänder igen. I detta läge så är det viktigt att man får ärlig och professionell hjälp och det är något som Danteam kan hjälpa till med. Du får en utvärdering som du kan lita på och dessutom så är prisförslagen mycket humana. Med den senaste tekniken så kan operationer bli enklare än vad man hade tänkt sig och vägen till en frisk mun blir inte så lång och dyr som man först trodde att den skulle bli.

9 Oct 2013