Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Våga ha lite roligare i sängen

Lyckligt parHar livet i sänghalmen blivit lite tråkigare, börjar förhållandet gå lite på rutin? Är det svårt att få det att stämma när de andra åtagandena i livet blir fler och fler? Hinner ni inte med att få med sex på schemat på grund av jobb, småbarn, vänner, sociala evenemang och allt annat som kommer emellan? Det är lätt hänt att det går lång tid mellan varje gång och att det inte är lika roligt längre. Och då kommer tvivlen in i bilden – är min partner verkligen rätt för mig, har vi blivit ikompatibla i sängen? Och det kan som du förstår få en rad negativa följder för ert förhållande.

Om du känner igen dig så är ett tips att testa sexleksaker samt andra tillbehör som kan pigga upp ditt sexliv. Det gäller att våga ha lite roligare, att åsidosätta eventuella fördomar och rädslor som man kanske har, att släppa loss. Ni kanske har glömt bort hur det var när ni nyss träffat varandra, eller så är det kanske just det ni tronar efter? Men att återvända i forntiden går inte, så blicka istället framåt.

Att använda sexleksaker till hjälp för att piffa upp sexlivet är något som många par ägnar sig åt. Det är faktiskt inte alls så som man kan tro, att sexleksaker används av ensamma kvinnor som inte har en partner – idag används nog sexleksaker minst lika ofta i olika former av parlekar. Trots allt så tillverkas ju dem för att öka njutningen, så det är inte alls konstigt att par använder sig av dem för att öka intimiteten och njutningen för varandra.

Så testa att köpa lite lite sexleksaker och ägna er åt lite mer avancerade lekar om ni inte redan gjort det. Dels kommer ni behöva avsätta tid för detta, tid som ni kommer ha bara åt varandra, dels kommer ni säkert återuppväcka gamla känslor och få en härlig nystart på ert sexliv. Det gäller bara att våga testa!

1 Nov 2013