Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Träna smart med en personlig tränare

Personlig tränare

Träning är något som man bombarderas med varenda dag. I TV, i tidningar och magasin och på radion pratas det om träning i alla dess former. Det uppfinns nya träningsformer lite titt som tätt och det finns experter och folk som påstår sig förstå sig på ämnet som ger sina tips på träning och hur den ska genomföras. Dock är det oftast inte träningen i sig som är det stora problemet. Det finns hur mycket fakta som helst om hur, när och hur mycket man ska träna. Det svåra är att faktiskt ta tag i sin träning och det är kanske ännu svårare att fortsätta med sin träning.

Just därför kan en personlig tränare vara det som just du behöver för att känna att din motivation är på topp. Att ha en PT som alltid finns till hands och hjälper dig med din träning, ökar din motivation avsevärt. Tillsammans med din PT, sätter du dina egna personlig mål och bestämmer vad du vill uppnå med din träning. Det kanske allra bästa är att du såsom kund har en person som alltid kommer att finnas där för att se till att du tränar rätt och smart.

En bra devis är att man blir en bättre person när man kommer ifrån ett träningspass. Detta innefattar givetvis att inte att skada sig själv. Skador uppstår främst då personen ifråga tränar "fel". Då det kommer till att lyfta vikter, är positioner och vinklar något av de viktigaste som finns. Dels för att du kommer att kunna lyfta tyngre vikter med en korrekt teknik, men också för att du minimerar risken för skador. Om du har intresse för träning, har personligtränareonline.com viljan att hjälpa dig. På hemsidan kan du få information om vad som erbjuds. Du kan se tips och resurser och vad för typ av träning som förespråkas, samt läsa om allt ifrån att beställa ett baspaket eller en enskild träningstimma till att få en biosignature (Bodyscan).

Investera

Många tycker att det är dyrt inom dagens träning och att ha sin egna personliga tränare. Det viktigaste du har i livet är dig själv, så varför ska du inte investera pengar på din egna kropp? Träningen kan komma att ge dig så mycket mer än det du själv har som mål. Är målet att gå ner i vikt kan man i princip garantera att träningen kommer att göra dig gladare och mer energifylld. Med en PT kan du sätta dina egna mål och få stöttning för att nå dem.

31 Mar 2015