Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Tips på hur du kan få gratis pengar

När du nyss läste rubriken så snurrade det förmodligen till lite i huvudet och du tänkte en extra gång – Gratis pengar? Vad är det? Faktum är att det finns pengar som går att få helt utan motprestation. Det enda du behöver göra är att vara lite smart och lägga ner lite tid på att formulera dig bra.

Det finns tusentals stipendier som man kan söka för olika slags saker och hobbys. De flesta av dessa stipendier kan sökas av vem som helst och det finns inget krav på att man ska utföra någon form av motprestation. Du får helt enkelt pengarna in på ditt konto – dock ska du använda dessa på det sätt som du skrivit att du ska göra.

Det finns flertalet stipendier att söka och du hittar de flesta genom att antingen söka direkt på Internet alternativt att du går till ditt lokala bibliotek som brukar ha en lista över stipendier som finns att söka. Du fyller sedan in en blankett eller ansökan om själva stipendiet och fyller i den information som efterfrågas. Ofta måste du skriva vad du ska använda pengarna till så det är bäst att du söker stipendier som är relaterade till det du ska använda pengarna till. Då är det större chans att just du blir utvald och får pengarna.

Ett annat bra tips för att få gratis pengar eller gratis prylar är genom att gå med i olika tävlingar som finns tillgängliga både på internet och även på olika ställen som varuhus och liknande. Det är oftast helt kostnadsfritt att delta i tävlingarna och du kan vinna väldigt fina priser som telefoner, datorer eller resor beroende på vad för typ av tävling du är med i. Här kan du hitta massor av gratis tävlingar och tänk på att desto fler tävlingar som man är med i desto större chans har du att vinna.

9 Sep 2013