Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Svensk Båtsida

båtsidaAtt åka båt är underbart Sverige får allt fler båtar på sjöar och hav, de har blivit större och idag är de ett bra alternativ till en sommarstuga. Den sida på internet som bäst beskriver båtlivet i Sverige är Sveriges Båtportal vid namn iHamn.se som samlar båtfakta, båtlänkar, information kring gästhamnar, båtnyheter och driver ett av sveriges bästa båtforum.

Gästhamnar och Naturhamnar

Som båtägare är man alltid på jakt efter de trevligaste gästhamnarna som ligger skyddat eller den mest avlägsna men ändå underbara naturhamnen. Då finns det en underbar tjänst hos iHamn där de listar över 500 av Sveriges Gästhamnar med dess service på en satellitkarta. Så om du är på jakt efter Gästhamnar eller Naturhamnar så hittar du det du söker hos Sveriges Båtportal.

Båtforum

I sveriges bästa båtforum kan man diskutera allt det som händer kring båtar, du kanske har frågor som just du vill ha svar på? Vilken motorbåt passar just dig? Vilken segelbåt går snabbast? Eller vilken motor ska du ha till just din gummibåt ? I iHamn's Båtforum kan du diskutera just detta, det är ett underbart båtforum.

25 Feb 2011