Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Letar du efter en cool Streetwear t-shirt?

Vad som gör en t-shirt cool eller snygg är knappast en fråga som går att ge ett konkret svar på då det är högs relativt och självklart skiljer sig från person till person. Dock är att ta på sig något originellt att föredra, en t-shirt som får folk att säga "Hey, snygg tröja!" och sen fråga "Var köpte du den?". Då funkar inte en vanlig tröja från nån av de större butikerna som alla säljer t-shirts av samma streetwear märken.

Gillar du dock coola t-shirts med stora heltäckande tryck, detaljer i guld/silver, med influenser från tatto-stilen och med religiös inspirerade motiv ska du definitivt kolla in Streetwear Store. En butik som har specialiserat sig på t-shirts och hoodies från mindre väletablerade märken.

Så är du nu en av dem som gillar Ed Hardy men inte vill lägga en 600kr på en t-shirt eller kanske helt enkelt tycker att för många springa runt i dem och känner att "street credden" på dem sjunkit, kolla in Streetwear Store's utbud. Där hittar du t-shirts från tex Emperor Eternity och Shiroi Neko samt flera andra märken du inte hittar hos alla andra.

Betydligt billigare och är det nu din stil, betydligt snyggare!

16 Aug 2011