Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Stort urval av takpannor hos Fondamenta

Nytt tak på gammalt hus gör enorm skillnad

takOftast byter man ut sitt gamla tak mot ett nytt för att det gamla taket har funktionsfel - i regel på grund av ålder. Att lägga nytt tak är sällan en estetisk prioritering, då kanske man hellre målar om huset eller planterar om i trädgården. Faktum är dock att ett nytt tak gör otrolig skillnad för ett hus - mycket större än man kan tro. Med rätt takpannor kan ett vanligt hus kan se splitter nytt ut efter ett takbyte. På fondamenta.se finns ett stort urval av takpannor i olika färger och variationer, så du som är sugen på att byta ut ditt slitna gamla tak mot ett nytt kan surfa in och botanisera i det generösa utbudet.

Välj takpannor med omsorg

Att ett hus kan "bli som nytt" av ett nytt tak är absolut sant, och ett nybyggt hus behöver garanterat ett nytt tak det med. Fondamenta säljer takpannor av hög kvalitet och till riktigt bra priser. Utbudet är noga utvalt för att passa olika smaker och plånböcker, men just kvaliteten är en gemensam faktor för alla takpannor hos Fondamenta. När man lägger ett tak, oavsett om det är på en ny eller gammal byggnad, så vill man att det ska hålla länge. Tapeter, möbler och till och med utomhusfärg till huset är saker som man kan byta och göra om efter några år, men tak, liksom golv, ska hålla i många, långa år.

Vilket tak ska man välja?

I sortimentet av takpannor hos fondamenta.se finns följande kategorier:

  • Enkupiga takpannor
  • Tvåkupiga takpannor
  • Platta betongpannor

De olika taken skiljer sig främst åt i estetik, men man kan köpa alla takpannor antingen ytbehandlade eller obehandlade. De stilrena betongpannorna är dessutom ett snäpp dyrare än de vågiga, klassiska takpannorna. Vilka takpannor man väljer hänger alltså helt på vilka man föredrar prismässigt och utseendemässigt.

11 Oct 2013