Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Snabblån som snabb lösning

Sista dagen i september, regnet öste ner och jag hade stora högar av påminnelser jag höll på att gå igenom. Självklart var jag inte på mitt bästa humör och vädret ute gjorde mig inte muntrare. Men betala fakturor är ju någonting man måste sköta så jag valde att ta tag i det trots allt. Flera gånger tidigare har snabblånet varit min räddare i nöden och det såg inte ut att bli annorlunda den här gången. Vanligtvis brukar jag kunna låna av någon vän men alla tycktes ha det knapert nu så jag surfade in på Snabbfinans hemsida och ansökte om ett snabblån. Jag fick snabbt svar och snabblånet betaldes ut på eftermiddagen och jag kunde lösa de flesta av mina ekonomiska problem.

Vad är nackdelen då kan man undra? Jo, snabblånen är smidiga och snabba men de kostar en hel del och det kan bli ganska mycket dyrare om man inte betala tillbaka i tid. Men så länge man sköter återbetalningen är snabblån en smidig variant för snabba pengar, i alla fall enligt min erfarenhet.

3 Oct 2013