Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Smidigare hantering

För er som arbetar inom lager eller på verkstäder finns det flera sätt att underlätta er materialhantering. Om ni väljer att använda inredning och produkter från Lagergiganten som underlättar arbetet  så kan ni på ett mycket bra sätt effektivisera ert arbete. Ett arbetsbord är ett av de vanligaste hjälpmedlen man kan hitta i både verkstäder och lager. Hos Lagergiganten finns det arbetsbord och tillbehör i flera olika varianter. Du kan välja extra kraftigt arbetsbord tillverkad i ek och med en stålskiva eller ett arbetsbord som har lådor för smart förvaring.

Oavsett om du har ett lager eller en verkstad så krävs det att allt finns på rätt plats. Kika in på lagerhylla.se och investera i en lagerhylla eller varför inte flera stycken? Det gör att du kan få ordning och reda på din arbetsplats. Med en lagerhylla kan du optimera dina förvaringsmöjligheter och frigöra golvytor på ett mycket bra sätt.

Vad erbjuder Lagergiganten?

Hos Lagergiganten hittar du Sveriges största utbud inom inredning för lager och verkstäder och förutom arbetsbord och lagerhyllor så kan du även hitta produkter så som dessa:

 

  • Domkrafter
  • Fatkärror
  • Paneler och krokar
  • Truckar
  • Lyftredskap
  • Produkter inom avfallshantering

Beställ allt du behöver smidigt via nätet

Lagergiganten startades av två barndomskamrater som såg behovet av en renodlad e-handel. Det gör att du kan beställa allt du behöver inom lager och verkstadsinredning via nätet eller på postorder. När du beställt så kommer din order att snabbt hanteras och skickas ut. Det tillkommer inga fakturaavgifter samt att företag kan göra avbetalningar om de så önskar. Kundtjänst finns tillgänglig via chatt, e-post och telefon om du vill ställa frågor eller få hjälp med att beställa dina produkter.

31 Jan 2016