Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Ska du skriva högskoleprovet 2013?

Rabatt på övningsbok för Högskoleprovet 2013Om du precis som många andra planerar att skriva högskoleprovet 2013 har vi goda nyheter för dig, vi kan nämligen erbjuda den bästa hjälpen för att du ska få ett bra resultat – en övningsbok inför högskoleprovet 2013 till rabatterat pris!

Genom att plugga med Högskoleprovet övningsbok inför högskoleprovet ökar du chansen till att skriva bra på högskoleprovet 2013. Boken innehåller nämligen en rad professionella lösningsstrategier och knep som gör att du kommer fram till rätt svar mycket snabbare än på egen hand. Den är framtagen av pedagogiska högskoleproffs, och skriven på ett sätt som gör att du snabbt tar till dig alla nödvändiga kunskaper.

Att plugga med en övningsbok är alltså ett dokumenterat bra sätt för att höja sitt resultat på högskoleprovet 2013. Och tack vare våra marknadsföringskontakter kan vi erbjuda en unik rabattkod som ger dig hela 10% rabatt vid beställning! Ja, ni hörde rätt – vår rabattkod ger er 10% rabatt på den bästa övningsboken inför högskoleprovet 2013.

För att dra nytta av denna rabattkod kräver vi ingen motprestation, det enda ni behöver göra är att följa instruktionerna nedan:

1)      Gå in på www.högskoleprovet.se och klicka er vidare till beställningssidan.

2)      Längst ner på beställningsformulerat kan ni ange en rabattkod. Klicka där och ange HSP10 som rabattkod.

3)      Slutför beställningen!

Så enkelt är det – 10% rabatt på denna övningsbok inför högskoleprovet 2013 kan du få så pass enkelt!

27 Nov 2012