Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Rabattkod för Nordicfeel

Nordicfeel är en nätbutik som säljer parfymer och andra produkter för hud- och skönhetsvård. Bland varumärkena hittar du i princip alla som är något i parfymvärlden – Gucci, Calvin Klein, Giorgio Armani, Christian Dior och så vidare. Dessutom är utbudet stort även när det gäller övriga skönhetsprodukter och självklart hittar du klassiker som L'oreal och Dove bland varorna. Att beställa går enkelt och snabbt, frakten är gratis och leverans är mellan 1 och 4 vardagar beroende på vilket fraktalternativ man väljer.

Något som särskiljer Nordicfeel mot övriga butiker i samma segment är att de arbetar hårt med nöjda kunder, något som återspeglas i att de vunnit pris som årets e-handlare flera gånger (ett pris som röstas fram av köparna själva). När man handlar där känner man sig verkligen säker på att bli bra behandlad, på att få bra service hela vägen från första besöket till eventuella returer och kontakt med kundtjänsten.

Som med så många andra nätbutiker så erbjuder även Nordicfeel ofta olika typer av rabattkoder för att locka kunder. Dessa koder publiceras på olika ställen, men en av nätets bästa platser för att hitta dessa koder är www.butiksjakt.se som är en hemsida där rabattkoder till olika nätbutiker publiceras konstant.

Förutom ständigt aktuella rabattkoder till Nordicfeel hittar du på även en rad andra värdefulla rabattkoder på Butiksjakt. Genom deras samarbete med olika e-handlare får de in en oavbruten ström av bra rabattkoder med nätets största rabatter, så lägg gärna ett bokmärke till Butiksjakt.se så att du inte missar någon skön rabatt!

27 Jun 2013