Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Rabattkod för faktureringsprogram

Rabattkod för faktureringsprogrammet Faktura24Söker du efter ett bra faktureringsprogram Fortsätt i så fall läsa denna artikel. Faktura24 är nämligen ett av de bästa faktureringsprommen på marknaden – det är enkelt att använda, snyggt och har en rad användbara funktioner. Dessutom är det billigt, och ännu billigare blir det för dig som läser denna artikel – vi har nämligen möjligheten att erbjuda dig en unik rabattkod för Faktura24, som ger dig hela 10% rabatt på detta faktureringsprogram!

Men du behöver absolut inte köpa grisen i säcken. Till skillnad från många andra faktureringsprogram erbjuder Faktura24 en gratis testperiod på hela 30 dagar, och under denna tid har du full tillgång till precis alla programmets funktioner. Detta gör att du kan bekanta dig fullt ut med Faktura24 och lära dig om allt programmets funktioner innan du väl bestämmer dig för att köpa.

Några av programmets mer grundläggande funktioner är saker som kund- och artikelregister, snygga fakturamallar och möjlighet att skicka fakturor med e-post direkt från faktureringsprogrammet. Bland de mer avancerade funktionerna kan man räkna saker som stöd för offerter och kreditfakturor, inbyggt stöd för ROT/RUT-avdrag och möjlighet att fakturera i olika valutor och på olika språk.

Detta gör alltså att Faktura24 passar dig som skickar få fakturor och som behöver ett enkelt program som inte krånglar till det, men att det också är ett ypperligt faktureringsprogram även för dig som skickar många fakturor och behöver mer avancerad funktionalitet i form av ROT/RUT-avdrag och en mängd andra saker.

Och det bästa av allt är alltså att du kan köpa detta härliga faktureringsprogram till rabatterat pris! Ange rabattkoden FA10 så får du 10% rabatt på Faktura24 faktureringsprogram! Klicka här för att skapa gratis konto på Faktura24:s hemsida, kom igång med din fakturering redan idag och glöm inte bort rabattkoden – FA10 ger dig 10% rabattt på marknadens bästa faktureringsprogram!

26 Nov 2012