Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Övernattning på hotell i Halmstad

Hotell Hovgård ligger i en lugn och stilla miljö och hit kommer man för att övernatta och njuta av naturen. I hotellets omgivning finns en mängd olika sevärdheter och besöksmål som enkelt kan besökas med hjälp av cykel. Alla gäster får utan extra kostnad låna en cykel av hotellet. Du kan exempelvis besöka gamla fornlämningar, Tylösand, centrala Halmstad eller varför inte en av de många golfbanorna i närheten. Särskilda golfpaket finns tillgängliga under säsong där både boende på hotellet och greenfeebiljetter ingår. Nära samarbeten finns med bland annat Ringenäs, Holm och Haverdals golfklubbar.

Totalt finns det 54 bäddar placerat över 13 rum, 6 studios och 3 stugor (hus). Vid kortare boende rekommenderas ett standardrum och för lite längre boende en studio. För familjer finns 3 stugor i olika format och storlekar tillgängliga.

Hotellet rymmer utöver rum för övernattning även två rum för konferenser; ett lite mindre för ca 6 personer och ett större för omkring 24 personer. I samband med konferenser går även övernattning att ordna till bra priser. Till alla gäster som är på hotellet för konferens erbjuds alltid kaffe, te, vatten och frukt.

24 Oct 2014