Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

När du prioriterar viktigare saker än att städa

Städfirma i Göteborg

En städfirma i Göteborg kan bli en ovärderlig tillgång i din vardag. Sliter du, precis som så många andra människor, med att få ihop livspusslet, kunna prioritera de viktigaste sakerna och få tillräckligt med tid för det du älskar att göra? Det är en frustration som skapar stress och obehag, men det finns sätt att lägga om prioriteringarna så att stressen minskar och tiden för det roliga ökar.

Prioritera rätt – anlita en städfirma!

Städning ligger ofta högt på våra prioriteringslistor, för vi vill ha det fint hemma. Men det ligger samtidigt ofta väldigt långt ner på vår lista över saker vi tycker om att ägna oss åt. Det hetaste tipset idag är att anlita en städfirma som kan ta över detta nödvändiga, tidskrävande tråkgöra, så att man själv kan få tid till att umgås med familj eller vänner, träna eller ägna sig åt sin hobby.

En städfirma kan komma på sporadiska besök och städa när du upplever att särskilt behov finns, eller så kan en städfirma lägga upp en städplan i samråd med dig och komma och städa med den frekvens du önskar – en gång i veckan, varannan vecka eller månaden.

Dina behov och önskemål bestämmer

En städfirmas tjänster är varierade och ofta flexibla. Önskar du fönsterputs, eller känns det som en onödig service? Vill du att din städfirma ska kunna sköta trädgården såväl som städningen inuti ditt hem? Det finns många aspekter att fundera igenom, men en bra start är att ta kontakt med en närliggande städfirma som känns professionell och pålitlig.

Halva kostnaden står staten för

Tack vare RUT-avdraget har priset för städtjänster halverats. Tjänsterna har blivit tillgängliga för många fler än tidigare. Det är i regel städfirman själv som ansöker om RUT-avdrag för dig, så du behöver aldrig ligga ute med den avdragsgilla summan. Det är hur smidigt och bra som helst!

25 Feb 2015