Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Instagramfoton på canvas, tavlor eller kudde?

CanvastavlaInstagram är sidan som har tagit över efter facebook, alla är där. Åtminstone så finns alla där, vare sig du lagt upp bilden själv eller bara har råkat hamna i bakgrunden på en selfie. Du lägger ut den ena bilden efter den andra med #hashtaggar och effekter som gör alla bilder snygga men räcker det verkligen? Vill du inte att de ska synas på riktigt och inte bara en dag bland alla andras bilder? Om så är fallet så ska jag tipsa dig om 4 häftiga möjligheter för dig och dina foton.

1. Visste du att dina Instagramfoton kan omvandlas till nästa års kalender? Du väljer själv vilka bilder och hur layouten med dagens datum ska se ut. I vilket fall så kommer du ha årets coolaste kalender!

2. Gör dina fantastiska foton från Instagram till canvas som kan förgylla en hel vägg eller åtminstone byrån i hallen. Canvastavlor är riktigt hett just nu, precis som Instagram, här snackar vi perfect match!

3. En fotokudde. Kanske har du tröttnat på motiven som säljs i butik och vill skapa din egen Instagramkudde? Då ska du såklart göra det! Välj de härligaste bilderna till kudden och ha något att göra samtidigt som skräckfilmen rullar på tv, gå igenom fantastiska minnen och slopa rädslan!

4. Pryd kylskåpet med dina härliga bilder när du skapar magneter. På så vis gör de nytta samtidigt som de är sådär galet coola. Årets bästa tips Låt dina Instagramfoton leva vidare, låt din fantasi flöda och börja skapa. Det finns gott om alternativ för att göra ditt hem eller din arbetsplats till den coolaste platsen. Samtidigt kan du skapa den häftigaste presenten på länge. Att realisera sina egna foton på canvastavlor erbjuder Canvas online som enbart tillverkar kundspecifika canvastavlor efter kundens önskemål. Bäst av allt, det finns inga hinder utan bara möjligheter!

 

4 May 2014