Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Hitta de billigaste bläckpatronerna

4st BläckpatronerAtt köpa in en skrivare är visserligen en kostnad på 500-1000kr men den stora kostnaden blir om man skriver ut mycket och behöver beställa många bläckpatroner. De kostar visserligen inte mer än 70-100kr styck beroende på modell men de som byter fyra patroner två gånger på ett år har betalt närmare 800 kronor för bläckpatroner bara det första året. Så självklart vill ägaren av en bläckstråleskrivare försöka att pressa priset på bläcket till skrivaren så mycket som möjligt. Detta går genom att använda sig av tre enkla steg.

Köp bläckpatron för en krona

Väldigt många onlinebutiker som säljer bläckpatroner har ett nykundserbjudande som går ut på att man får sin första patron till skrivaren för en krona. Ett perfekt tillfället för kund att få billigt bläck samtidigt som företaget får chansen att visa upp sin styrka i service, utbud och leveranstid. För som alla vet återkommer ju nöjda kunder.

Eftersom det är många olika företag som erbjuder samma sak kan man alltså med lätthet få ihop minst fem färgpatroner för en krona styck.

Anmäl dig på nyhetsbrev

Väldigt många av de onlinebutiker som säljer bläckpatroner ger möjligheten för kunderna att skriva upp sig på ett nyhetsbrev. De flesta gånger behöver man inte ens skriva upp sig utan detta sker automatiskt då man bli kund hos dem. Vill man sen inte ha fler nyhetsbrev kan man med lätthet säga ifrån dessa. Men det är i dessa som ytterligare erbjudanden kommer att finnas. Har man en gång köpt en bläckpatron för en krona kommer man inte kunna genomföra det en gång till men däremot erbjuds det med jämna mellanrum kraftiga rabatter eller att man får en gåva på köpet när man handlar.

Den som planerar sina inköp av bläck och köper in i förväg när det är kampanjer kommer hela tiden hålla nere kostnaden för bläckutskrifterna. Är man dessutom medlem på minst fem sidor kommer nyhetsbreven och erbjudandena att avlösa varandra. Det tar inte många sekunder för se om erbjudandet är passande vad man för tillfället är behov av.

Jämför ordinariepris

Har man bråttom och inte har möjlighet att vänta in erbjudanden om billiga bläckpatroner i ett nyhetsbrev kommer man till punkten då bläcket måste köpas in till ordinariepris. Den som vill ha det billigaste priset behöver då jämföra priset på flera onlinebutiker för att se vilken butik som är billigast.

En rekommendation är att spara webbadresserna till alla affärer och just den sida som presenterar patroner till den Canon eller vilken skrivare man nu har. Precis som allt på marknaden så förändras ju även priset på dessa så bara för att en affär är billigast en månad så är det inte säkert att de är billigaste nästa.

Varje gång man ska jämföra ordinariepris behöver man alltså gå in på vardera affär för att se vilken som är billigast för stunden.

Kort sagt så är det både dyrare och krångligare att hitta ett lågt ordinariepris än att hela tiden köpa via olika rabatterbjudanden. Men man behöver inte köpa för ordinariepris nästan någon gång. Är man otrogen onlineaffärerna och hela tiden köper färgpatronerna hos de som ger något extra (specialerbjudande) så kommer kostanden helt enkelt hållas nere per automatik.

26 Jun 2014