Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Heta länkar!

Det är inte alltid lätt att hitta heta länkar, det vill säga länkar som är populära just i detta nu, som tar dig till någon sida som alltid är intressant, som gör att du kan döda lite tid och slipper ha långtråkigt. En nylanserad sajt, hetalankar.com, vill göra processen att hitta heta länkar lite enklare, detta genom att samla en mängd länkar på ett och samma ställe.

Länkarna är sorterade efter kategorier, vilket gör att du lätt kan hitta just den länken som du söker efter. Ibland vill man ju gärna spela något enkelt Flashspel medan chefen gått ut på lunchrast, medan man vid andra tillfällen hellre kollar på söta kattbilder. Någon gång kanske man söker en bra webbdesignfirma som kan hjälpa ens bolag ta fram en ny hemsida, medan man vid andra tillfällen söker en pålitlig rörmokarfirma i närheten av ens bostad. En sida som samlar heta länkar samlar alltså allt detta på ett och samma ställe, så att du som användare ska få det så enkelt som möjligt att hitta just det du söker!

Vissa kanske inte tycker att sådana länksidor fyller särskilt stor funktion på internet, eftersom det ju finns en rad hemsidor som samlar heta länkar, och de har kanske en poäng, då det egentligen bara rör sig om en länksamling. Men å andra sidan så skadar det ju inte. Du blir ju inte direkt sur över Gula Sidorna heller, så varför skulle inte sådana länkkataloger finnas? Vissa behöver inte dem och använder sig inte av dem, men det finns en hel del människor som tittar in på deras favoritlänkkatalog då och då, bara för att se om det finns några kul eller nyttiga nya länkar att besöka.

7 Mar 2012