Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Handla billiga kläder av Asos

Kläder från AsosAsos.com är en av de största återförsäljarna av kläder och modeprodukter i Storbritannien, butiken grundades redan 2000 och har sedan dess växt för att numera till och med ha en egen linje kläder. För att få en någorlunda uppfattning om butikens storlek rapporterade den i maj 2012 en försäljning på svindlande 495 miljoner brittiska pund och en vinst före skatt på över 30 miljoner pund – gigantiska summor alltså!

Urvalet är enormt och du kan hitta allt du söker i modeväg, dessutom till oerhört bra priser. En stor bonus, något som garanterat bidragit till denna nätbutiks popularitet, är att de erbjuder gratis frakt inom EU. Man slipper alltså dyra fraktkostnader vid beställningar till Sverige, något som ibland .

Förutom detta kan du också få ytterligare rabatt genom att använda dig av olika rabattkoder och kampanjerbjudanden. För många nätbutiker är just rabattkoder en integral del av marknadsföringen, det är en marknadskanal som når ut till både nya och befintliga kunder, och Asos är alltså inget undantag. Men hur kan man då hitta dessa rabattkoder? Finns det möjlighet att ta del av dem utan att behöva få mejlboxen fylld av olika nyhetsbrev?

Ja, faktiskt. Det finns oerhört bra sajter som samlar och listar rabattkoder, Asos rabattkod är en av de bästa när det kommer till rabattkoder just för Asos. Du behöver faktiskt inte göra något mer än att gå in på sidan och klicka dig vidare för att ta del av dessa erbjudanden. När denna artikel skrivs erbjuder Asos rabattkod upp till 50% rabatt på utvalda varor – det är alltså fyndläge nu, så varför inte passa på och bli kund hos Asos.com? Sajten har nästan 4 miljoner registrerade använder och fler än en och en halv miljon aktiva kunder – så bli en du också, du kommer inte att bli besviken!

19 Aug 2013