Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Gratis webbhotell

gratis webbhotellWebbdo lanserar gratis webbhotell!

Webbdo som slog sig in på marknaden 2009 med sina billiga internettjänster gör nu något helt galet! Dem erbjuder sina kunder gratis webbhotell med en riktigt domän till priset av 0 kronor! Vill dem ge tillbaka något som de har fått eller är dem bara givmilda? Ta chansen nu medans det fortfarande finns platser. Hela paketet är värt 745 kronor (inkl moms), så man har en hel del pengar att tjäna på detta! Läs mer om tävlingen...

Förutom att de ger bort gratis webbhotell så erbjuder webbyrån också sökmotoroptimering och webbdesign till Wordpress som även den är sökmotorvänlig! Men här får kunderna betala, vilket är en självklarhet. Annars så skulle inte detta företaget överleva så särskilt länge! Söker man på Google på företaget Webbdo så finner man en massa positiva reaktioner från andra användare, och detta innan erbjudandet om gratis webbhotell kom upp i bilden. Så du som kund ska nog känna dig relativt säker på att denna webbyrån har hög kvalité och bra personlig kontakt med sina kunder!

Forumsektionen för dig som är ute efter det webbhotell som passar dig. Vad du än är ute efter så finns det att hitta här. Ifall du vill ha mer specifik info än det som finns just nu så kan Du snabbt få utförliga svar på dina frågor.

8 Feb 2011