Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Fresh Home – Ett städföretag i framkant

FreshhomeAlla företag måste på ett eller annat sätt visa att de följer med i den samhälliga utvecklingen. Tjänster och produkter förändras för att möta det behov som växer fram. Detta gäller oavsett om man säljer slipsar över nätet eller erbjuder flyttstädning i Stockholm. För att locka till sig kunderna handlar det om att ha rätt pris – men framförallt rätt vara.

När det kommer till tjänster blir både privatpersoner och företag allt mer benägna att vilja ha hjälp med så mycket som möjligt av ett och samma företag. När badrummet ska renoveras ska samma företag ta hand om hela rusten oavsett om det handlar om kakelläggning, elinstallationer eller inläggning av plastgolv. Det ska vara snabbt enkelt och bekvämt.

Detsamma gäller städföretag. En tydlig trend är att privatpersoner och företag vill att samma städföretag ska hjälpa till med alla de städtjänster man är ute efter. Oavsett om det handlar om flyttstädning, hemstädning eller en årlig grovstädning. Detta har stockholmföreteget Fresh Home tagit fasta på.

I likhet med många andra städföretag i Stockholm är de störst på hemstädning. Denna städform har blivit mer och mer populär med åren efter att RUT-avdraget infördes. I och med den halverade kostnaden har många både fått råd och fått upp ögonen för hemstädning. Men utbudet är betydligt bredare än så då de både vänder sig till företag och privatpersoner i sina städtjänster.

Några av de städtjänster som Fresh Home erbjuder till privatpersoner är:

  • Flyttstädning, En bra hjälp vid flytten så man kan lägga fokus på nya boendet
  • Hemstädning, Återkommande varje eller varannan vecka. Skönt att komma hem till ett fint hem.
  • Visningsstädning, inför visningen när man ska sälja huset kan varje detalj höja buden i den kommande budgivningen.
  • Storstädning, Behövs vår och höst. Oavsett om man vill det eller inte.

Även städat på hemsidan

En annan sak om krävs för att man som företag ska följa konsumenternas behov är en informativ och enkel hemsida. Det man letar efter ska man hitta snabbt och effektivt utan att man ska behöva klicka sig vidare alt för mycket. Den som inte hittar det man letar efter kommer gå vidare. Så att erbjuda all info om sina städtjänster på ett tydligt sätt blir därmed även en stark konkurrensfördel.

Även här visar Fresh Home att de satsar framåt. Den som är intresserad av hemstädning kan direkt räkna ut sitt pris via på första sidan och vill man sedan läsa mer om någon städtjänst inom privatstädning eller företagsstädning hittas dessa lätt genom tydlig navigering. Med fasta priser på bland annat flyttstädning i Stockholm är det enkelt och snabbt att se vad detta skulle kosta.

Fresh Home lovar att de ska leverera ett fräscht hem efter att de varit och städat. Om de håller detta kan bara de som låtit städföretaget städat hos dem svara på. Men att de levererar en fräsch, modern och konkurrenskraftig sida är tydligt. Och med allt från kontorsstädning, flyttstädning och hemstädning till fönsterputs och trappstäd har de även täckt upp hela det behov som kunderna kan ha.

Avgör själv genom att besöka Freshhome.se och se vad de har att erbjuda för städtjänster i Stockholm.

26 Mar 2014