Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Företagsjulklappar på nätet

JulklappNär denna artikel skrivs går september mot sitt slut, och även om julskyltningarna ännu inte kommit upp och julen känns långt bort (det var ju nyss sommar trots allt!) så är det faktiskt läge att börja tänka på inköp av företagsjulklappar. Det är ju trots allt en god gest att ge bort julklappar till sina anställda, men samtidigt är det svårt att hitta något vettigt om man är ute i sista stund – då blir det ofta svårt att hitta något som inte är helt opersonligt eller kostar mycket mer än vad det borde kosta.

Så varför inte vara ute i god tid nu i 2013 och beställa företagsjulklappar redan nu? Eller i alla fall gå igenom anbudet och ta reda på olika varianter. Genom att beställa dina företagsjulklappar på nätet kommer du också att kunna ta del av ett större utbud än i vanliga butiker, eftersom näthandlare generellt sett har möjlighet att vara mer flexibla. En annan positiv sak med näthandeln är ju att fönstershoppande tar mycket mindre tid online än vad det gör i det verkliga livet.

Vidare har nätbutiker specialiserade på företagsjulklappar koll på aktuella skatteregler, d.v.s. de vet om att en julgåva till anställd får kosta max 450 kronor, moms inräknat. De har även stor erfarenhet av att arbeta med andra företag och full koll på vad kunden förväntar sig, vad för service en företagskund önskar få och vad för typer av gåvor som fungerar. Om du är osäker går det alltid bra att fråga, du kommer bli bemött av kunnig personal som specialiserar sig på just företags behov.

Så passa gärna på att beställa dina julgåvor till dina anställda online detta år – det kommer spara dig tid samtidigt som du får tillgång till ett större utbud av olika julklappar som passar ditt företags behov!

22 Sep 2013