Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Ett städföretag - När du behöver hjälp att städa

städföretag i göteborg

Har du ett företag eller jobbar du som ansvarig för att din arbetsplats lokaler är rena och inbjudande för alla de kundbesök som dagligen sker? Kanske behövs det hjälp med att städa, eller så har du behov av att byta städföretag när du inte är nöjd med ditt gamla. Detta kan bero på att du anser att de är slarviga, eller att de kanske har chockhöjt priset. Anledningen är inte så viktig. Det viktigaste är att du hittar ett professionellt städföretag som kan ta hand om all den städning som behövs, och gör det på ett sätt som inger förtroende så att du kan sköta andra sysslor.

Hos Städ & Golteknik i Göteborg finner du en städpartner när du behöver hjälp av ett professionellt städföretag för att regelbundet städa företagets lokaler. Efter 15 år i branschen finns kunskapen om vad du och ditt företag önskar av ett professionellt städbolag. Här erbjuds inte bara städtjänster för kontor, butiker, officiella lokaler och övriga kommersiella lokaler, utan här kan du få hjälp med allt som berör städtjänster för företag, organisation och officiella lokaler.

Extra städtjänster

De extra städtjänster som finns att välja på är bl.a. en 12-årig erfarenhet av städning av rulltrappor. En annan tjänst är golvvård, vilket är viktigt för att dina golv ska vara lättstädade och hålla i många år utan att behöva repareras eller bytas ut. En av de nya tjänsterna som erbjuds är byggstäd. Här kan du och din byggfirma få hjälp med grovstädning, och finstädning under arbetets gång samt även slutstädning på era byggarbetsplatser.

Genom att anlita Städ & Golvteknik i Göteborg med över 15 år som städföretag så kan du lita på att alla jobb blir utförda med perfektion och av en erfaren personal. Som medvetet företag i branschen så är en effektiv hälso- och miljöpolicy satt i verket och betyder att du kan vara säker på att vår service tar ergonomiskt ansvar för den personal som arbetar i form av arbetsriktiga städredskap och miljövänliga städpreparat.

När du behöver göra rent hus och behöver hjälp med att städa, kontakta Städ & Golvteknik. Detta är ett städföretag med kunskap om vad du behöver när det handlar om professionell städservice.

13 Apr 2015