Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Dags att planera nästa Kickoff!

Kickoff i Malmö

En av de viktigaste punkterna i skolan och på arbetsplatser kan vara kickoffen. Detta är ett evenemang som gärna sträcker sig över minst en heldag, med roliga upptåg och härlig gemenskap som kommer att forma stämningen på kontor och i klassrum för resten av året. Här hittar du allt som behövs för att få en så bra Kickoff i Malmö som möjligt. Alternativen är oändliga och det är bara att välja ut en ansvarig ur gruppen först som kan föra vidare allas önskemål. Börja med att fundera igenom vad för typ av sällskap ni är.

Friluftsmänniskor, finsmakare, äventyrare eller partyprissarna? Nästa steg är att se över både budget och hur mycket tid ni har att lägga på detta. Är det en liten kickoff som bör ske på en kväll, eller ska det bli ett tredagars event som sluter gruppen samman för evigt?

För de som nöjer sig med en kväll är det kanske läge för en mysig grill- och picknickkväll ute i det fria, med klassiska lekar, god mat och dryck och en liten lägereld och en gitarr framåt småtimmarna. Om vädret inte tillåter, hyr en lokal, gå in hårt för inredningen, maten och kanske ha något tema på festligheterna? Det finns ingen bättre isbrytare än att ha en kickoff med smålöjliga kostymer.

Låt hela gänget skratta och ha roligt tillsammans och diskutera hur ni ska göra kommande år till det bästa någonsin för alla inblandade. Knyt vänskapsband och fundera vidare på kommande aktiviteter för att upprätthålla den goda gemenskapen. För de som vill slå på stort och tycker att gruppen inte förtjänar något mindre än det allra bästa, så är en weekend på annan ort helt klart att föredra. Att göra det till ett flerdagarsevenemang med många spännande punkter känns både lyxigt och helt rätt i tiden. Som en konferens fast med enda målet att alla ska trivas och bli vänner.

Håll spännande möten, föreläsningar och varva det med lekar och festligheter på kvällarna. Välj en ort med ett finare hotell eller stugområde. Om vädret tillåter så varför inte vid havet? Aktiviteterna kan vara allt från massage till kanotpaddling. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Pony Drift

En oförglömlig kickoff i Malmö får ni hos Pony Drift där ni kan prova på drifting. Det finns olika nivåer för att matcha just era förkunskaper och en minut från körbanan finns tillgång till konferensrum och restaurang. 

Lämna in önskemålen idag och få tillbaka en offert som passar er grupp perfekt. Med allting planerat och alla detaljer fixade behöver ni bara njuta och ha roligt.

9 Apr 2015