Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Cateringmat - När du ska beställa cateringmat

catering i lund

Ibland är det dags för party och fest av olika slag. Beroende på hur stor denna fest ska vara och hur många som kommer så kan det vara svårt att laga allt mat på egen hand. Har sedan festen lite status, så vill det ju verkligen till att allt blir perfekt. För att laga mat till mer än cirka 10-12 personer, så behöves det nästan utbildning eller i alla fall någon typ av restaurangvana. Ska du då ha en fest för kanske mellan 50-100 personer så förstår du snart vilket jobb och problem du kommer att få för att synka allt detta när det gäller mat och dryck.

I det fallet så finns det catering som ett val som befriar dig från allt ansvar gällande mat och dryck för din fest. Idag har carering och de cateringmenyer som erbjuds kommit upp till att vara i klass med restaurangmat, och det är ju något som de flesta uppskattar när det kommer till lyckade och fina fester. Om du nu ska anordna en fest i Lund med omnejd, så har du turen att kunna anlita ett av de bästa catering företagen i branschen.

Café Hjärtat

Café Hjärtat erbjudes högklassig catering när du behöver beställa cateringmat till din fest eller till ditt party. Här kan du få hjälp med en komplett cateringmeny till alla typer av arangemang. Café Hjärtat är ett populärt val vid catering i Lund, så blir ditt val att prova deras tjänster och goda mat till din fest så ska du se till att vara ute i god tid. För en fest eller ett arrangemang på över 20 gäster så bör du lägga din beställning cirka fem dagar innan du behöver din cateringmeny. Gäller det enklare beställningar såsom frukost eller fikapausar, så räcker det om du lägger din beställning dagen innan.

I vilket fall så hittar du all den information du behöver gällande dina behov av alla typer av catering och hur du ska göra när du ska beställa cateringmat på Café Hjärtat hemsida. Har du frågor gällande beställningar och mat så finns det alltid trevlig och kompetent personal som kan svara på alla dina frågor.

7 Apr 2015