Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Bra och billiga tygpåsar med tryck

När ett företag ska till mässa så försöker man göra allt för att sticka ut. Det många företag inte tänker på är att man får väldigt många produkter från väldigt många olika företag och dom kan man inte bara bära i handen. Det är då ett företag som har tryckt egna tygpåsar sticker ut!

Att beställa tygpåsar med tryck är väldigt smidigt och det är väldigt snabba leveranstider. Beroende på hur företagets logotype ser ut så kan man välja olika färger. Förslagsvis så väljer man färger som passar ihop, eller så försöker man att välja bort en färg i sin logo där tygpåsen får utgöra själva bakgrunden och fyllningen.

Tygpåsar med tryck

På bilden till vänster så kan man se hur en tygpåse med tryck kan se ut. Tygmaterialet kan vara både bomull och något som kallas non woven. Non woven är en form av plastmaterial som är mycket billigare än bomull. Men det är också en helt annan känsla när man håller i det. Vill man vara säker på sin ska innan man beställer tygpåsar med tryck så kan man beställa ett provexemplar så man kan känna skillnaden.

12 Sep 2011