Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Bra flyttfirma i Göteborg

Att flytta kan vara krångligt, svårt och jobbigt. Det är för det första knappast speciellt kul att packa ihop alla saker, det tar tid men samtidigt måste man ha ordning på saker och ting och göra allting ordentligt. För det andra är det jobbigt att bära allt, för det tredje är det ofta krångligt att få ihop logistiken, för det fjärde kostar det pengar, för det femte så... äh, för det femte kan vi väl säga något positivt istället, att det är oerhört skönt att flytta in i en ny och fräsch bostad som man sedan kan anpassa efter ens behov!

Mycket av allt krångel med logistiken och bärandet kan man dock slippa om man anlitar en bra flyttfirma. Om man bor i Göteborg och söker bra flyttfirmor finns det en del att välja mellan. Sist som jag var med som flytthjälp hade min vän anlitat XL Flyttfirma i Göteborg, jag var väldigt positivt överraskad. De skötte allt smidigt och flytten gick så pass krångelfritt som en flytt bara kan gå, och jag blev helt paff när polaren berättade priset - 840 kr/timme inklusive bil och två man! Sist jag anlitade flytthjälp betalade jag 1200/timme till två lata jävlar som segade och verkade dra ut på tiden, men med XL Flyttfirma i Göteborg gick allt snabbt och effektivt.

Dessutom erbuder XL Flytt också tjänster som magasinering i Göteborg samt flyttstädning i Göteborg, något som är smidigt då man kan lösa allt på en och samma gång - man slipper anlita olika firmor utan man kan ha en firma som sköter rubbet. Smidigt värre alltså!

Så nästa gång du som bor i Göteborgstrakten söker en flyttfirma, anlita XL Flyttfirma i Göteborg - de sköter din flytt åt dig så pass smidigt att du glömmer bort hur jobbigt det är att flytta!

11 Jul 2014