Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Boende i Halmstad på Hotell Hovgård

HalmstadHotell Hovgård ligger i en stilla och avslappnad miljö några kilometer från Halmstad centrum. Hit kommer man för att koppla av, finna lugnet och självklart övernatta i något av hotellets rum, stugor eller studios. I rummen finns TV, fri tillgång till Wi-Fi, hårfön och egen dusch med toalett med mera. Hovgård är ett hotell som även tillhandahåller så kallade studios. En studio kan ses som en enkel version av en lägenhet och rymmer, utöver samma som standardrummen, även ett eget kök med en liten matplats. Utöver detta finns det tre olika stugor, Hönshuset, Storstugan och 134:an som är perfekt för lite större sammankomster eller familjer. Hotellet rymmer även två moderna konferensrum, ett lite större för 24 personer och ett lite mindre för 6 personer.

På Hotell Hovgård har du alltid fri tillgång till cykel för att du enkelt ska kunna ta dig runt i den vackra omgivningen, naturen, havet, staden, konst och museum, restauranger och allt annat. I närheten av hotellet ligger även ett flertal golfbanor belägna och speciella golfpaket kan erbjudas till hyresgäster som är intresserade av golf. I ett golfpaket ingår greenfeebiljett, övernattning med dubbelrum och frukost.

Ifall du har vägarna förbi den halländska västkusten och letar efter ett boende i en härligt avslappnad miljö så är Halmstads Hotell Hovgård ditt självklara val.

25 May 2014