Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Billig hjälp med städning i Linköping

Du behöver frigöra tid i din vardag och människor behöver få jobba.

När du anlitar en städfirma blir det inte så dyrt pris du betalar om du jämför med tiden den tar i din vardag. Om de skulle komma hem till dig varannan vecka och städa i två timmar betalar du efter RUT avdraget 800 kr/månad. Det innebär 200 kr/ timme.

Du får alltså 4 timmar/ månad som du kan göra vad du vill med. Du behöver inte städa utan kan komma hem till ny fräsch lägenhet/ hus utan att ha lyft ett finger. Du kan gå ner på stan och ta dig en fika med bästa vännen utan dåligt samvete för städningen.

På nätet finns det företag som du kan du läsa allt om alla företagens förmånliga priser på städning och vad de erbjuder för tjänster. Kolla bara att företaget har bra referenser och innehar F-skattesedel.

Ett företags viktigaste mål ska vara att du som kund är i focus och de vill tillmötesgå dina önskemål. De ska göra sitt yttersta för att du som kund ska få en lättare och roligare vardag.

Så om du söker efter en städservice i Linköping tveka inte att ta kontakt med ett bra företag som kan hjälpa dig med städning och kostnadsförslag.

24 Jan 2013