Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Att hitta en Mäklare i Göteborg

Planerar du att köpa hus eller bostadsrätt och kanske ska flytta ihop med någon? Eller känner du att du och din livskamrat har levt länge på samma plats och det är dags för något nytt? Då är det dags att köpa ett eget boende och man bör då ta kontakt med en mäklare. Vill du flytta till Göteborg eller kanske redan bor där, så finns det en bra mäklare som heter Lundin Fastighetsbyrå. Denna fastighetsbyrå med verksamhet i Göteborgsområdet med Västra Frölunda, Innerstaden, Torslanda, Mölndal, Kungsbacka samt alla andra områden i Göteborg har många objekt att välja på och är en kunnig och erfaren fastighetsbyrå som du kan sätta din tillit till.

Kontakta oss, vi finns i bl.a. Mäklare Göteborg, Mäklare Mölndal & Mäklare Partille.

Lundin Fastighetsbyrå har varit verksam sedan 1979 och gjort många framgångsrika bostadsaffärer både till förmån för de som står inför ett bostadsköp, och de som vill lämna in sin bostad eller villa till försäljning. Just när det gäller dig som vill sälja din bostad så är Lundin Fastighetsbyrå med verksamhet i Göteborgsområdet ett bra val av mäklare då denne arbetar på ett mycket effektiv sätt när det gäller att marknadsföra sina objekt till försäljning. Här får du och ditt objekt till försäljning full marknadsföring i form av komplett exponering på internet, dagspress, via direktutskick och genom ett unikt och eget köparregister.

När du väljer Lundins Fastighetsbyrå som partner vare sig det gäller ett köp av bostad eller en försäljning, så får du alltid ett personligt engagemang från den fastighetsförmedlare som tar sig an just dig och ditt objekt. Här skapas kunskap om vad du har att sälja eller vad det är du vill köpa, så att presentationen till eventuella köpare eller säljare ska bli så professionell som möjligt, vilket ger dig större möjligheter och känslan av att du verkligen har valt rätt mäklare. Här får du också alltid en lättillgängliga mäklare som alltid finns till hands när du har några frågor, och ger snabba och konkreta svar på ett sätt som du förstår.

Lundins Fastighetsbyrå är en komplett mäklare när det gäller Göteborgsområdet och alla det kranskommuner som finns runt Göteborg. Här finns det alltid en mängd olika objekt när du kommer som köpare. Hos Lundins Fastighetsbyrå hittar du allt från standardlägenheter, till moderna lägenheter och villor samt även de mera exklusiva objekten som ligger till försäljning i Göteborg. Du hittar även möjligheter till nyproducerade hus och fastigheter, där du har chans att förhandsboka ditt hus eller lägenhet då det kan gälla populära och expansiva områden som annars tar slut mycket fort.

6 Jul 2015