Artikelkatalog Mag

Artiklar och recensioner

Aros Kapital sponsrar Syrianska FC

Vi satsar på framtiden

När man bestämmer sig för att investera i något så ska man ha stor tilltro i dess marknadsvärde och kommande framgångar. Aros Kapital har under en längre period fört nära samtal med Syrianska FC om att bli dess sponsor och nu har dessa samtal lett till ett förverkligande. Aros Kapital är nu en av Syrianska FC:s huvudsponsorer.

Huvudsponsor för Syrianska FC

Aros sponsrar SyrianskaSom Syrianska FC:s huvudsponsor kommer Aros Kapital att få stor exponering, dessutom kommer fotbollsklubben att ha en stabil och stark grund för att kunna fortsätta sin positiva utveckling. Både Syrianska FC: marknadsstrateg, Danny Barsoum, samt Aros Kapitals VD Daniel Güner är mycket nöjda med samarbetet och tror att det kommer att generera framgångar för båda parter.

Bland andra huvudsponsorer syns:

  • Intersport
  • AstraZeneca
  • Stryktipset
  • Svenska Spel
  • Scania
  • Nike

Aros Kapital på matchtröjor och arenan

Som huvudsponsor för Syrianska FC kommer Aros Kapital AB att finnas på alla matchtröjor, samt göras synlig på arenan som klubben spelar på. Under 2012 såg över 25 miljoner TV-tittare Syrianska FC i TV när de spelade sina hemmamatcher. Tiden som laget exponerades i sina hemmamatcher uppgick till cirka 19 timmar.

En fotbollsklubb på språng

Att välja just idrott som sin sponsorverksamhet innebär att man en stödjer social gemenskap som får samhället att frodas. Fotboll förenar människor över alla gränser och har dessutom en enorm publik. Vill man synas så är fotbollsvärlden ett mycket effektivt forum.

Att få stå som huvudsponsor för ambitiösa Syrianska FC känns inte bara strategiskt bra, utan också något som man kan känna sig stolt över. För oss på Aros Kapital är det viktigt att kunna stå för allt vi gör och det gör vi verkligen när vi sponsrar Syrianska FC, som har jobbat sig ända upp till Allsvenskan genom ihärdiga ansträngningar ända sedan starten år 1977.

Källa: [1]

3 Oct 2013