Main menu:

Recent Posts

RSS Senaste nytt från Aftonbladet

RSS Högskoleprovet

Archives

Search

Categories

October 2014
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tags

Artikelkataloger SE

iPhone-tillbehör på nätet

Om man precis skaffat sig en iPhone så öppnar sig en helt ny värld. Och då menar jag inte Apple-världen och alla dess innovativa lösningar i användargränssnittet och design. Utan jag menar den nya världen av tillbehör till iPhone som man kan köpa till sin nya smartphone. För det finns nämligen en hel del iPhone-tillbehör på nätet som faktiskt gör riktig nytta.

Ett exempel på ett riktigt praktiskt tillbehör till mobiltelefonen är om du skall använda den i bilen som en GPS. Alla vet väl vid det här laget att iPhone slukar batteri som ingen annan när du använder den som en GPS. Om du inte vill att hela batteriet skall ta slut med en gång så behöver du köpa en bil-laddare till den, som gör att du inte behöver vara orolig för batteritiden på din käraste ägodel och du kan navigera dig till slutdestinationen utan stress.

Ett annat väldigt praktiskt tillbehör till iPhone är ett fodral till den. De har nämligen inte bara en estetisk funktion för att göra den snyggare, utan ger den även bättre grepp och självklart ett högre skydd mot skador!
På nätet finns en mängd iPhone-tillbehör som du kan köpa. Ofta är dessa billigare än de som säljs i butik, men därmed inte sagt att de håller lägre kvalité utan oftast är det exakt samma saker som du kan köpa på nätet – fast billigare.

Write a comment