Main menu:

Recent Posts

RSS Senaste nytt från Aftonbladet

RSS Högskoleprovet

Archives

Search

Categories

October 2014
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tags

Artikelkataloger SE

Handla mat Online – Tre viktiga tips för konsumenten

När du bestämmer dig för att förenkla vardagen med att köpa din mat på nätet kan det vara bra att först tänka till kring några ur konsumentens perspektiv viktiga aspekter. Här tipsar vi om några av dessa.

Passar matkassen dig och din familj?

En matkasse (som det ofta kallas när man handlar mat på nätet) är inte bara smidigt och inspirerande. Det är ett alldeles utmärkt sätt att förenkla vardagen. Men för att det skall bli så smidigt och gott som du alldeles säkert hoppas på att det skall bli så kan det vara bra att tänka till innan på om profilen passar just er och er familj. Det finns idag en mängd olika alternativ att välja på och man tjänar nästan alltid på att tänka till innan och välja ut ett alternativ som passar dina matvanor och er smak bäst.

Levererar matkassen på en dag som passar er?

Om ni funderar på hemlevererad mat är det också bra att se till att allt praktiskt är enligt era önskemål. Varje person eller familj har sina rutiner och tider och matkassarna levererar matkassen på olika tider så det kan vara bra att beställa en som passar er. Kolla gärna upp detta innan!

Hur lång uppsägningstid gäller för matkassen?

Något som vi själva tycker är viktigt är att kolla hur lång uppsägningstid det är på den hemlevererade maten. Oftast är det så att den mat man beställer via nätet ingår i en prenumeration som man själv måste säga upp i ett visst tidsintervall. Det finns även så kallade starterbjudanden som ser lockande ut på pappret men bakom döljer sig en längre prenumeration som kan ta lite längre tid att ta sig ur än vad man hade tänk sig. Så kolla gärna innan att det är enkelt och smidigt att säga upp sin beställning av mat via nätet.

Write a comment